Betrouwbare samenwerking met de GALAKSI GROUP

Laat uw elk project op tijd en volgens een hoge standaard uitvoeren!

Architecten, planners en ontwerpers

In de wereld van vandaag bent u de scheppers in de bouwsector, u creëert de oplossingen, u dicteert de regels en alleen u inspireert klanten met uw spannende, pragmatische en praktische ideeën.

Met onze producten en oplossingen kunt u uw gedurfde oplossingen voor raam- en deursystemen, kantoorwanden en geveldesign tot leven brengen.

ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

Ruit 73

Рекомендуется описание в 6-10 слов

RAY 70

Ruit 63

ALG 62

Ruit 60

Ruit 55

Ruit 45

Ruit 48

Ruit 40

Ventsash

FASADS

Ruit 50F

Het systeem is ontworpen voor de vervaardiging van verticale en hellende doorschijnende structuren. Het combineert kenmerken als
— eenvoud en gemak van ontwerp, vervaardiging en installatie (wat een onmiskenbaar voordeel is voor productiebedrijven die translucente structuren produceren);
— veelzijdigheid, de mogelijkheid om met een klein aantal profielen en accessoires een breed scala aan behoeften van de klant te realiseren;
— esthetiek — door de geringe breedte van het zichtbare deel van de profielen 50 mm geeft lichtheid en transparantie aan glas-in-loodconstructies.
De zichtbare breedte van de profielen is 50 mm, de hoogte van het profiel is 80 tot 160 mm, de liggers zijn 25 tot 165 mm.

ALF 50F

Een innovatieve grondstof voor de bekleding van de buitenkant van diverse constructies. Het is een drielaags stuk dat bestaat uit een paar aluminium platen gescheiden door een laag composietmateriaal.
De afwerking met dit materiaal geeft u een resultaat van de hoogste kwaliteit met een minimale financiële uitgave.
Onovertroffen kwaliteit, duurzaamheid en onderscheidend uiterlijk — ALUCOBOND staat voor de principes van duurzaam bouwen en de hoogste creatieve normen. Dit gevelmateriaal wordt gekenmerkt door een perfecte vlakheid, een verscheidenheid aan oppervlakken en kleuren en een uitstekende plasticiteit.

SCHUIFSYSTEMEN

Panorama ss 217

Het RUIT PANORAMA SS217 hef-schuifdeur systeem is een moderne oplossing voor het beglazen van grote openingen van gebouwen met meer comfort. Zijn functionaliteit wordt gegarandeerd door een speciale manier van openen — de vleugels schuiven parallel aan de muur, waardoor ze geen ruimte innemen en een bredere opening vrijmaken. Dit maakt het mogelijk om meerdere kamers of een kamer met een terras te combineren. Ons bedrijf biedt een hefschuifsysteem met een maximale actieve vleugelhoogte en -breedte tot 3 meter.

Inklapbaar schuifsysteem

Met het vouwschuifdeursysteem kunt u de binnenruimte elegant verbinden met de buitenruimte en tegelijkertijd de beschikbare ruimte efficiënt benutten. Alle «accordeondeuren» klappen weg en schuiven gemakkelijk opzij. Elke ruimte opent zich over de volle breedte van het kozijn — voor toegang tot het terras, de serre, de dienstruimte en de vergaderruimte.
Het gebruik van een dergelijk systeem is mogelijk met PVC en aluminium profielen.
Ons bedrijf biedt een parallel vouwsysteem met een maximale hoogte van 2,4 meter en een breedte van 6 meter.

Parallel schuivend PSK portaal

PSK Portal parallelle schuifdeuren. Wat zijn PSK Portal systemen? De afkorting staat voor ‘Parallelle Schuifconstructies’. Dit is een unieke nieuwigheid, die wordt gebruikt om toegangsdeuren in flats, huizen en commerciële gebouwen te decoreren. Het systeem is een moderne constructieve oplossing voor het creëren van panoramische beglazing in elk bouwwerk. Dit is relevant voor wooncomplexen met meerdere verdiepingen, bij installatie op balkons, bij installatie van systemen in landhuizen en particuliere woningen met 2-3 verdiepingen, en geoefend om de fundering niet onnodig te belasten. Ruimtebesparing wordt bereikt door de parallelle verschuiving van de vleugel ten opzichte van het blinde deel van de constructie. De vleugel kan worden geopend voor ventilatie, net als bij een normaal raam.
PSK deuren en ramen worden steeds populairder door hun aantrekkelijkheid, ruimtebesparing en uitstekende technische eigenschappen. Privé huizen, landhuizen, hotels, cafés, restaurants — de installatie van PSK deuren helpt om de kamers in elk gebouw comfortabel te maken.
Ons bedrijf biedt dit systeem aan met een maximale hoogte tot 2,4 meter en een maximale actieve vleugelbreedte tot 1,6 meter.