Klanten

Bouwt u het huis van uw dromen of een appartementencomplex?

Wij weten dat u voor uw project kwaliteitsvol en duurzaam materiaal wilt gebruiken. Voor een project dat u bouwt voor de lange termijn, waar gelukkige gezinnen meer tijd zullen doorbrengen en waar gelukkige kinderen zullen opgroeien.
Bij Galaksi group vindt u vele oplossingen voor raam-, deur- en gevelsystemen. Het team van de Galaksi-groep geeft u de hulp die u nodig heeft om uw individuele project te realiseren.

Producten

PVC RAMEN EN DEUREN

GALAKSI GROUP is de pionier op het gebied van ramen in Kazachstan. De jarenlange ervaring helpt ons bedrijf om de beste en hoogste kwaliteit PVC-profielen voor raam- en deursystemen te produceren. De ramen en deuren van de GALAKSI GROUP zijn geschikt voor zowel flats als landhuizen. Het belangrijkste merk van PVC profielen is galwin A klasse profielen. De kwaliteit van onze profielen wordt bevestigd door de Duitse certificaten Kronos en Rosenhiem.

BUIZEN EN FITTINGEN

Geen enkel bouwwerk is compleet zonder riool-, water- en verwarmingssystemen. GALAKSI GROUP biedt een enorm assortiment PVC- en polypropyleenbuizen. In ons bedrijf vindt u alles voor complete verwarmings-, watervoorzienings- en rioleringsinstallaties en biedt haar klanten een breed assortiment buizen en componenten.

ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

De aluminium ramen en deuren van de Galaksi Groep voldoen aan alle moderne eisen van de bouwmarkt. Wij bieden zowel «warme» als «koude» aluminium profielen aan. De profielen worden geëxtrudeerd uit een hoogwaardige aluminiumlegering en voldoen met moderne apparatuur aan alle eisen van GOST 4784-97 en de internationale norm DIN 1725. Dankzij de systemen van Ruit en Alugal kunt u uw huis precies zo inrichten als u wilt, zodat het gezellig, betrouwbaar en energiezuinig wordt. Standaard ramen bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden wat betreft vorm, kleur en oppervlakte afwerking.

MATERIALEN VOOR ISOLERENDE GLASELEMENTEN

Alle materialen voor de assemblage van isolerende glaseenheden vindt u in ons bedrijf. Koud kit voor handmatig gebruik, voor extruders, moleculaire zeef, spacer frames, en butyl worden geproduceerd door onze Joint Venture in onze eigen fabriek in Almaty. Tegenwoordig leveren wij materialen voor isolerend glas niet alleen aan de markt van Kazachstan, maar ook aan vele landen van Centraal-Azië.

ACCESSOIRES VOOR RAMEN EN DEUREN

Ramen en deuren openen ruimtes en garanderen tegelijkertijd veiligheid. Raambeslag is het mechanisme dat binnen- en buitenruimten met elkaar verbindt. Een joint venture met GALAKSI GAROUP en AKPEN PLASTIC biedt onder het merk Fores hoogwaardige en betaalbare accessoires voor ramen en deuren.

Project map

LCD «Huis op Abaya»

Almaty stad

LCD «S club»

Astana stad

Nieuw VN-gebouw

Almaty stad

LCD «Highvill Ishim»

Astana stad

Expo Brug

Astana stad

LCD «Triumph Art»

Astana stad

BC «Grey Plaza»

Astana stad

LCD «Arman De Luxe»

Astana stad

LCD «Novella»

Almaty stad

LCD «Gagarin Terrace»

Almaty stad

LCD «Asyl Park»

Astana stad

Nissan Auto Centrum

Atyrau stad

Moeder en kind centrum

Ust-Kamenogorsk city

LCD «Promenade Expo»

Astana stad

Nissan Auto Centrum

Atyrau stad

LCD «Liberty»

Astana stad

LCD «Korkem»

Astana stad

Paleis van Jeugd en Scholieren

Atyrau stad

LCD «FORUM PLUS»

Almaty stad

LCD «Sensata Park»

Astana stad

LCD «Apple City»

Astana stad

LCD «Capital Park»

Astana stad